Breaking News

5 lucruri de știut atunci când alegeți o piatră de mormânt

5 lucruri de știut atunci când alegeți o piatră de mormânt

Pietrele din granit și bronz se află în fruntea listei materialelor preferate pentru monumentele din partea mormântului. Ambele sunt atractive, dar și durabile și ușor de întreținut. De fapt, unele cimitire permit doar marcaje pentru morminte realizate din oricare dintre aceste două materiale, iar unele servicii funerare brasov un au pe stock toate tipurile de pietre, deci este mai bine să verificați înainte de a face primul pas în planificarea unui tribut final potrivit.

 

Materiale

Pe lângă granit și bronz, alte materiale disponibile sunt marmură, ardezie, gresie, bronz, calcar și piatră de câmp. O varietate de culori sunt disponibile, iar mai multe sunt excelente pentru inscripții detaliate și sculpturi. Marmura și oricare dintre pietrele non-granit se vor eroda în timp, totuși, încețoșând detaliile, astfel încât acestea ar trebui luate în considerare atunci când alegeți sculpturi și fonturi elaborate.

 

Tipuri de pietre funerare

Piatra funerară tradițională dreptunghiulară este doar unul dintre mai multe stiluri care au devenit populare în cimitire. Soiurile includ instalarea unei pietre cu capac, tabletă, placă, bloc sau cruce sculptată. Stelele, care sunt reliefuri sculptate înalte, sunt adesea folosite, la fel și piedestalele și plăcuțele montate. Puteți include chiar și o vază.

 

Numele inclus

Ar trebui ca această piatră de mormânt să includă un însoțitor sau un soț? Decideți mai devreme ce tip de piatră de mormânt cumpărați și cum doriți să onorați ambele persoane implicate.

 

Sculpturi simbolice

Cu tehnologia actuală, epitafii pot include mai mult decât simboluri, litere și cifre. O piatră funerară poate fi gravată și cu o imagine a unei persoane dragi. Atunci când alegeți simbolurile sau fotografiile care vor deveni o bucată permanentă de piatră, asigurați-vă că cercetați semnificația fiecăruia pentru a vă asigura că simbolul este potrivit pentru persoana care este onorată.

 

Informații despre marker

Majoritatea pietrelor includ numele complet și datele nașterii și decesului. Când treceți peste informații cu servicii funerare, asigurați-vă că aveți ortografia corectă a tuturor numelor și a datelor exacte. Epitafele pot fi la fel de simple ca „tată iubitor, soț, unchi” sau pot fi mai elaborate, cum ar fi un citat preferat, un verset biblic sau o descriere. Asigurați-vă că epitaful ales reflectă cu adevărat personalitatea și viața persoanei iubite.