Breaking News

Abordeaza cele mai eficiente strategii de promovare cu Tudor Communication

Este important ca atunci cand detii o afacere sa fii la curent cu toate metodele prin care o poti dezvolta pe toate planurile. Pentru o abordare cat mai eficienta, care sa iti aduca rezultatele dorite cu investitii minime, colaborarea cu o agentie de PR cu experienta este esentiala. Tudor Communication ajuta de peste 15 ani branduri din toate domeniile de activitate sa ajunga in punctul dorit, prin servicii specializate si strategii personalizate.

Cu Tudor Communication ai parte de conexiuni eficiente cu presa si cu media in general

Ca instrument eficient si usor de aplicat, comunicatele de presa sunt cea mai la indemana metoda prin intermediul careia iti poti asigura o prezenta puternica in media. Avantajul suprem al acestora este faptul ca tu vei putea determina directia stirilor si articolelor, prin informatiile pe care alegi sa le furnizezi. Poti scrie comunicate care sa inglobeze informatii esentiale despre campanii, evenimente sau intamplari importante viitoare sau in desfasurare, pe care sa le preia aceste entitati media in forma pe care tu ai stabilit-o. Ai garantia ca vei comunica la scara larga ceea ce iti doresti, fara sa existe riscul de denaturare a mesajului.

Colaboram doar cu trusturi de incredere care iti vor pozitiona brandul intr-o sfera larga de influenta. Dat fiind faptul ca te vei asocia doar cu autoritati in domeniu, valorile acestora vor fi transferate direct asupra companiei tale, beneficiu adiacent care nu este deloc de neglijat, dincolo de cele directe garantate.

Ce beneficii ai asigurate de un comunicat de presa bine redactat?

Pentru ca afacerea ta sa beneficieze de toate avantajele pe care un comunicat le asigura, este important sa lasi scrierea lui pe mainile specialistilor de la Tudor, care stiu ce informatii trebuie transmise, in ce forma si la ce intensitate. In caz contrar, apare riscul ca acest document sa fie ignorat si implicit ineficient.

Mai multe aparitii media – faptul ca alegi sa te adresezi direct agentiilor media, creste sansele ca acestea sa iti acorde atentie. Daca subiectul este de interes, va beneficia rapid de expunerea dorita.

Diseminarea rapida a ideilor campaniei in derulare – vei putea sa conturezi si sa formulezi mesajul in asa fel incat sa serveasca direct promovarii campaniilor sau evenimentelor vizate.

Ai un as in maneca in fata concurentei – faptul ca vei aparea pe canale media relevante, va creste gradul de constientizare si notorietate asupra brandului tau, conturand o imagine preponderent pozitiva.

Ai control deplin asupra a ceea ce se scrie mai departe – pentru ca de la tine pleaca initiativa, tot tu impreuna cu echipa cu care colaborezi veti determina si ce se scrie, cum se scrie si unde vrei sa apara, pentru a obtine rezultatele dorite.