Breaking News

Ai grija de casa ta cu TCV Asigurari

O casa este cea mai mare achizitie pe care o poate face o persoana de-a lungul vietii. Cu toate acestea, coturile nu inceteaza la momentul in care ai cumparat-o. Riscurile care ii pot afecta integritatea sunt multe si tocmai din acest considerent este indicat sa iti iei toate masurile de precautie e care le ai la indemana. O asigurare de locuinta facultativa de la TCV este tipul de document care te poate scuti de nenumarate cheltuieli. Incheie chiar acum un contract de asigurare locuinta facultativa si scapa de orice grija.

Ce riscuri acopera asigurarea facultativa a locuintei?

Sunt foarte multe pericole care pot ameninta o casa; de la fenomene naturale extreme, la accidente sau furturi si vandalism. La TCV poti alege dintre trei tipuri de acoperire: standard, catastrofica sau totala. Cea mai complexa cuprinde toate riscurile la care te-ai putea astepta si este cea mai indicata solutie. Incendiu, trasnet, explozie si caderi de avioane; cutremurul de pamant, inundatia si alunecarea / prabusirea de teren; furtuna, uragan, tornada, vijelie, grindina, ploaie torentiala, caderea accidentală de corpuri, coliziunea (in exterior) cu un vehicul, daune provocate de animale, de greutatea stratului de zapada si / sau a ghetii, avalanse de zapada, boom sonic, greve, revolte, tulburari civile si vandalism; toate sunt cuprinse in asigurarea cu acoperire totala.

Ce pasi trebuie sa urmezi pentru a obtine o asigurare facultativa locuinta cu TCV?

Pentru a elimina complet birocratia, am implementat o metoda de a incheia contracte exclusiv online. Asadar, cu doar cateva click-uri poti intra in posesia unei asigurari valide. Intra pe site si acceseaza pagina aferenta serviciului pe care ti-l doresti. Aici te vor intampina cateva campuri obligatorii de completat cu date personale si informatii despre locuinta de care depinde creionarea ofertei. Ne transmiti cererea, iar noi vom analiza toate posibilitatile pentru a-ti genera o oferta cat mai avantajoasa. Ulterior noi vom realiza contractul care devine valid odata ce l-ai semnat.

Asigurare facultativa locuinta – pret

Costurile pentru un astfel de contract incep de la doar 40 de Euro pe an si pot creste in functie de tipul de asigurare ales, cat si de numarul riscurilor pe care le acopera. Pentru a avea garantia faptului ca platesti cel mai mic pret de pe piata de la momentul respectiv, la TCV ai posibilitatea sa beneficiezi de un calculator online pentru asigurare casa facultativa. Acesta te ajuta sa descoperi care sunt ofertele valabile pentru tipul de imobil pe care il detii, astfel incat sa o alegi pe cea mai potrivita.

Intra pe site si protejeaza-ti locuinta in fata tuturor factorilor de risc! Intreg procesul dureaza doar cateva minute, iar costurile pe care le presupune sunt infime in raport cu avantajele oferite.