Breaking News

Beneficiile semintelor de canabis asupra organismului

Aceste seminte mici au o coaja verde inchis astfel ca atunci cand sunt eliminate dezvaluie seminte carnoase (punct de vedere tehnic, acestea sunt cereale) de o culoare similara cu cea a semintelor de susan, si o aroma care este, de obicei, comparativa cu cea a alunelor.

In ultimii ani semintele de canabis, si-au gasit popularitatea. Si motivul pentru care semintele de canabis sunt atat de populare este datorita marii valori nutritive a acestor seminte ce a fost scoasa la lumina. Unele dintre cele mai bune seminte de canabis pot fi gasite pe zona verde.

1: Proteine

Pentru fiecare 30 de grame de seminte de canabis, consumam aproape zece grame de proteine. Aceasta este aproape aceeasi cantitate de proteine pe care soia o are, probabil cea mai densa sursa de proteine vegetale.

Dar nu numai cantitatea conteaza, trebuie sa ne uitam si la calitatea proteinei pe care o consumam. Si se pare ca, in termeni de calitate, aceasta samanta este una dintre cele mai bune surse de proteine pe care lumea plantelor il ofera.

O sursa “completa” de proteine se numeste cea care contine toti cei 9 aminoacizi esentiali pentru corpul nostru: Pana acum, s-a crezut ca numai Quinoa – o samanta care este preparata intr-un mod similar cu orezul – si Spirulina – o alge marine de apa dulce care este cultivata artificial si apoi zdrobita si vanduta in pulbere sau capsule – continea toti aminoacizii. Dar studiile nu-asa-recente au aratat ca aceste seminte sunt, de asemenea, o sursa completa de proteine. In plus, proteina din aceste seminte contine arginina, care ajuta la mentinerea inimii noastre in conditii optime.

Intra pe zonaverde.ro si vei obtine cele mai bune seminte de la producatori consacrati.

2: Omega 3

Omega 3 este un acid gras super important pentru functionarea corpului nostru. Este esential sa se consume acest acid gras prin alimente, si este foarte probabil ca ati auzit deja de importanta lui. Cu toate acestea ceea ce probabil, nu stiai este ca omega 3 nu este ceva gasit numai in peste, cum ar fi somon, Omega 3 este, de asemenea, gasit in lumea plantelor, cum ar fi chia si seminte de in. Si acum de asemenea in seminte de canabis. Ele sunt una dintre cele mai bogate in omega. Aceste seminte s-au dovedit a contine un raport de cantitate aproape ideal (1:3) pentru a satisface cele mai multe dintre beneficiile omega 3. De asemenea, este important sa retinem ca semintele de canabis ofera un acid gras numit acid gamma-linolenic, un tip de acid gras care este rar pentru a fi gasit in dieta moderna si care ajuta organismul sa reglementeze nivelul hormonilor natural.

3: Fibre

In cele din urma, ne vom concentra pe fibre. Fibra este o parte esentiala a dietei noastre, si exista inca boli care ar putea fi prevenite pur si simplu prin adaugarea de fibre mai multe la dieta noastra. Exista doua tipuri de fibre, si ambele sunt prezente in seminte de canabis.

In primul rand, fibre solubile. Aceasta fibra este usor de digerat si ajuta alimentele sa treaca mai usor prin intestin noastre. Apoi mai e si fibra insolubila. Aceasta fibra dureaza mai mult in stomacul nostru.

Magazinul www.zonaverde.ro se adreseaza strict colectionarilor de seminte de cannabis in vederea colectionarii si conservarii unei genetici cat mai variate, si sunt ambalate in conformitate. Precizam ca semintele de cannabis sunt 100% legale deoarece nu contin THC, si NU sunt destinate cultivarii. Zona Verde INC SRL nu sustine, nu incurajeaza si nu promoveaza consumul sau traficul de substante ilegale!