Breaking News

Ce anume sa cauti la un potential partener

Intrebarea „ce cauti la un partener de relatie?“ poate parea una usor de raspuns. Caracteristicile comune care ne vin in minte includ inteligenta, bunatate, simtul umorului, atractivitate sau fiabilitate. Nu conteaza ce credem ca cautam intr-un partener, pentru ca uneori sfarsim prin a face alegeri care nu se potrivesc neaparat cu criteriile noastre. Motivul pentru acest lucru este foarte simplu; noi nu vrem intotdeauna ceea ce spunem ca vrem.

Legile atractiei nu sunt intotdeauna corecte. Am putea crede ca suntem in cautarea unui partener pe un site de matrimoniale, care ne completeaza numai intr-un mod pozitiv, dar la un nivel inconstient, suntem in mod frecvent atrasi de oameni care ne completeaza intr-un mod negativ, de asemenea. Ce inseamna acest lucru este ca avem tendinta de a alege parteneri care se potrivesc cu bagajul nostru emotional existent. Am ales parteneri care se potrivesc cu tipare distructive, nu pentru ca ne bucuram de ele, ci pentru ca sunt familiare.

Atunci cand alegeti un partener de viata, este important sa te eliberezi de tendintele daunatoare din trecutul tau. Luati in considerare persoanele pe care le-ati ales anterior si ganditi-va de ce nu a mers. Oare situatia reflecta o dinamica din copilarie? Nici o persoana nu este perfecta, desigur, dar aici sunt cateva ​​calitati esentiale pe care trebuie sa le cauti intr-un partener:

  1. Maturitatea emotionala

Fiecare persoana vine echipata cu defecte si bagaje emotional. Cautand perfectiunea este o cautare inactiva. In schimb, ceea ce ar trebui sa cauti intr-un partener este maturitatea emotionala. Acest lucru inseamna ca cineva este dispus sa se gandeasca si sa invete despre el insusi, care este deschis pentru a reflecta asupra trecutului si evolueaza in prezent. Astfel de persoane sunt independente si sigure de sine, ceea ce inseamna ca nu sunt in cautarea de a va pentru a repara. Daca vrei sa cauti pe cineva ca si tine, atunci poti apela cu incredere la anunturi matrimoniale.

  1. Deschiderea

Impreuna cu maturitatea emotionala, unul din lucrurile importante intr-un partener este o deschidere la feedback. Nu numai ca ar trebui sa fie interesat partenerul tau in schimbarea propriilor comportamente de auto-limitare, dar el sau ea ar trebui sa fie deschis sa auda ce ai de spus. Comunicarea deschisa si onesta este vitala pentru mentinerea unei relatii apropiate. Atunci cand un cuplu este dispus sa comunice deschis despre ei insisi si sentimentele si reactiile lor unul fata de altul, ei evita crearea de tensiuni.

  1. Onestitate

In timp ce inselaciunea este, in general dezaprobata, minciuna este din pacate comuna in multe relatii. Unele cupluri cred ca au nevoie de minciuni pentru a supravietui. Uita-te dupa un partener ale carui actiuni intalnesc cuvinte si pe cineva care este deschis cu privire la modul in care se simte. Este mai bine sa fii cu cineva care va fi sincer, indiferent de situatie. Chiar si atunci cand adevarul este greu de acceptat, este in interesul dumneavoastra pentru a stii cu adevarat ce simte partenerul tau. Cineva care ascunde aspecte despre ei insisi te pot lasa sa te simti nesigur.