Breaking News

cadouri pentru baieti

Ce sa oferi cadou pentru baieti de un an?

Fiecare copil este diferit si isi dezvolta anumite abilitati in propriul ritm. Acest lucru inseamna ca unii pot merge deja la 12 luni, iar altii nici macar nu incearca inca, unii pot prinde anumite forme destul de bine, iar altii nu pot face acest lucru perfect. Exista chiar si cei care se pot hrani singuri si cei care au nevoie de un adult care sa ii hraneasca.

Dar cum putem sti aceste lucruri daca nu suntem parintii sau persoanele care sunt in stransa legatura cu copilul? Exista doua solutii: intreaba-i pe mama si pe tata sau ai incredere in instinctele tale. Cele mai interesante cadouri baieti sunt cele care arata tot timpul bine si care le stimuleaza imaginatia.

Pentru siguranta copilului dumneavoastra, este recomandabil sa cumparati jucarii adecvate varstei lor, adica 12+. Cu toate acestea, nu este sigur ca sarbatoritul sau sarbatorita le va folosi sau va fi deosebit de entuziasmat de ele. Alegeti cadouri pentru baieti care sa respecte acest criteriu pentru a va asigura ca oferiti ce trebuie.

Cand vine vorba de jucarii, este intotdeauna important sa le evitati pe cele cu piese prea mici si greu de folosit. Se poate folosi un turn cu inele care pot fi impinse impreuna, constructii moi la atingere, bete si cuburi, dar si carucioare.

Cadouri baieti – Ofera celui mic o experienta pe post de cadou

O alta idee buna este sa le oferiti o experienta in loc de un cadou clasic. Este adevarat ca nu exista multe experiente la aceasta varsta, iar cele care sunt posibile necesita implicarea directa a parintilor. De exemplu, unul dintre acestea ar putea fi un curs acvatic, astfel incat copilul sa se familiarizeze cu apa si sa invete sa inoate aproape in mod natural.

Cadouri baieti – Giotto Bebè Supercolor Case

In jurul varstei de 1 an si 5 luni, copiii incep sa mazgaleasca, descoperind un nou mod de a se exprima si de a-si afirma identitatea. Desenul are un impact pozitiv asupra dezvoltarii psihofizice, deoarece stimuleaza creativitatea si concentrarea. Aceasta trusa include 27 de piese, inclusiv 12 creioane, 12 pixuri cu varf de pasla, un ascutitor si o carte de colorat. Carcasa practica din plastic transparent este durabila si confortabila pentru a fi transportata. Un astfel de cadou pentru baieti este cu siguranta ceva ce ii va placea copilului tau.

Cadouri baieti – Instrumente muzicale cadou

Gustul si descoperirea sunetelor si a zgomotelor, precum si coordonarea mana-ochi sunt exercitate atunci cand copiii se joaca cu un instrument muzical. Dar asta nu este tot: copiii mici invata, de asemenea, ca o cauza (lovirea ciocanului pe xilofon) este urmata de un efect (un sunet).

Cadouri baieti – Jucarii de tractiune

In jurul varstei de un an, copiii invata sa mearga. O jucarie de tras ii va incuraja sa exerseze si este foarte distractiva.  Acestea vor fi un cadou pentru baieti absolut fabulos.

Carti tactile

Pentru copiii care descopera lumea, culorile, sunetele, materialele si diferitele senzatii, cartile de panza sunt un univers in care se pot pierde. Este, de asemenea, o introducere in lectura cu mama si tata, care va deveni mai tarziu obiceiul frumos si reconfortant de a citi basme copiilor inainte de culcare. Sunt cadouri potrivite si pentru fete si pentru baieti.

Cadouri baieti – Jucarie de plus bilingva evolutiva

Aceasta simpatica jucarie de plus Chicco are trei moduri de joaca care vor insoti copilul pe masura ce creste, ajutandu-l sa isi dezvolte abilitatile cognitive. Peste 36 de cantece, melodii, versuri, povesti, litere din alfabet si numere de la 1 la 10.

Jubi
Strada Progresului 102-108 Sp AD4, București 050696, Romania
0733066660
https://goo.gl/maps/d7sNEdAtFcKHmMVq5