Breaking News

Ceasurile Guess

Cunoscuta pentru stilurile sate inovatoare, compania Guess s-a stabilit ferm pe piata modei inca de la inceputurile sale, mai exact din anul 1980 cand a fost infiintata. Stilurile si tendintele i-au permis sa ramana mereu in topul preferintelor publicului larg, fie ca vorbim de imbracaminte, ceasuri, posete, pantofi si multe altele. Asadar, indiferent de stil, caracteristici sau tendinte cautati, cu siguranta veti gasi in toata gama de ceasuri de mana Guess, cel putin unul potrivit pentru voi.

 

Ceasurile Guess sunt inca populare printre iubitorii de orologerie, avand modele disponibile atat pentru barbati cat si pentru femei. Varietatea ceasurilor Guess este imensa, ce au caracterisiti moderne, in tentinte. Bratarile ceasurilor pot fi atat din piele cat si din otel inoxidabil, metalice. Cadranele sunt fie stralucitoare, cu pietre incrustate fie elegante, simple, fara numere afisate, cum am zis si mai devreme, astfel incat sa se potrivesca oricarui stil.

 

Guess a pus mereu accentul pe design si detaliile acestuia, astfel ca fiecare ceas reprezinta cu adevarat o bijuterie pe care sa o porti cu mandrie. Dintotdeauna bratarile ceasurilor de mana Guess au fost laudate pentru frumusetea lor. Piesele din care sunt fabricate aceste modele de ceasuri sub marca Guess, va asigura ca nu veti cheltui bani pe ceva trecator, ci reprezinta cu adevarat o investitie.

 

Ceasurile de mana Guess de pe piata, includ ceasuri casual, sportive, elegante si la moda. Daca doriti sa faceti cadou un astfel de ceas, trebuie sa cunoasteti foarte bine gusturile si stilul persoanei respective, indiferent ca este vorba despre barbati sau femei, intrucat ca si design, trecerea de la un stil la altul in gama ceasurilor Guess se face foarte fin, si riscati sa depasiti acesta linie subtire si sa alegeti defapt un ceas casual pentru cineva caruia probabil i-ar placea un ceas elegant. Si asta pentru ca toate, dar absolut toate ceasurile de mana Guess sunt fiabile si frumos decorate.

 

Ceasurile au mecanisme cuart, si sunt atat digitale cat si analogice. De asemenea Guess are si o gama de ceasuri de mana multifunctionale, ce afiseaza data, ziua si ora. Versatilitatea ceasurilor Guess sporeste atractia fata de acest brand. Printre cele mai importante functii amintim afisajul zi si data, cronografele, functia de zi si noapte, cronometrul, functia de iluminare si chiar rezistenta la apa, unele dintre ceasuri rezistand pana la 30 de metri.

 

Daca doriti sa faceti cadou un ceas de mana Guess, cu functiile mai sus mentionate, fiti sigur ca va aduce bucurie pentru persoana draga, iar voi nu veti fi dezamagit de pretul platit pe un astfel de ceas. Ceasurile de mana Guess, atat pentru femei cat si pentru barbati, indiferent de stilul ales, sunt accesibile pe piata. Majoritata au preturi stabilite in jur de doua sute de dolari, plus minus. Dar cand vine vorba de calitate, consider ca raportul este in echilibru.

 

Orologi.ro pune la dispozitie o gama variata de ceasuri Guess, atat pentru femei cat si pentru barbati, unele dintre ceasuri avand reduceri semnificative, cu transport si asistenta gratuita. Descopera ceasul perfect pentru tine pe Orologi.ro.