Breaking News

brazi artificiali black friday

Cel mai realist brad artificial de Black Friday

Bradul de Crăciun reprezintă, fără îndoială, pomul care simbolizează sfârșitul anului și în special sărbătoarea Crăciunului. Chiar dacă nu se mai pune problema tipului de brad artificial care îți place cel mai mult, rămâne cert că alegerea trebuie să se facă în mod necesar dintre numeroase modele diferite și în funcție de anumite criterii. Așadar, iată o selecție a celor mai realiști brazi artificiali de Black Friday care se găsesc pe piață.

De reținut că toți dintre aceștia au numeroase avantaje, mai ales cei care au un preț puțin mare mare. Practici și personalizați, pentru a se adapta cu ușurință la cerințele personale ale fiecăruia, nu există nicio umbră de îndoială că vei găsi modelul de brad artificial care se potrivește bugetului și gusturilor pe care le ai.

brad artificial la black friday

RS Trade exclusive, unul dintre cei mai realiști brazi artificiali

RS Trade exclusive este un brad artificial antialergic de culoare verde cu peste 400 de ramuri și trepied metalic inclus. Acesta se potrivește perfect într-o cameră mică, dat fiind că are doar 120 cm înălțime. De asemenea, datorită greutății sale de aproximativ 4 kg, acesta poate fi manipulat și depozitat cu mare ușurință. Se regăsește și în varianta de 150, 180, 195, 210, 240 și 270 de cm. RS Trade excluvie are, totodată, un sistem pliabil care permite o asamblare rapidă și poate fi utilizat atât în interior, cât și în exteriorul casei.

Bradul artificial Faiy Trees care seamănă cu un molid 100% natural

Bradul artificial Fairy Trees este unul extrem de robust și stabil, mai ales dacă se are în vedere rezistența mare a trunchiului. Măsoară 180 cm și se remarcă prin imitarea perfectă a molidului natural. Densitatea vârfurilor atrage imediat privirea, iar culoarea verde îi conferă un aspect aproape realist, cu o capacitate excelentă de a-și păstra strălucirea chiar și după câțiva ani. Materialele din care este realizat sunt unele neinflamabile, respectând nu numai mediul, ci și sănătatea familiei.

Bradul artificial FairyTrees Nordmann

FairyTrees Nordmann este vândut în patru dimensiuni, care variază de la 150 la 250 cm. Modelele acestui brad sunt formate din ace groase și vin în culori naturale. Acestea sunt destul de realiste și rezistente și se adaptează atât condițiilor de utilizare interne, cât și celor externe.

Acele sale verzi sunt perfect articulate pe ramuri lungi sau scurte, după nivel, ceea ce îl face mai voluminos, mai natural, având aspectul brazilor de lux. Asamblarea și instalarea acestui brad sunt foarte ușoare, iar la decorare poate participa întreaga familie, dat fiind că spinii nu sunt ascuțiți. Structura arborelui și designul pliant al ramurilor oferă, de asemenea, libertate deplină de a le aranja în orice unghi. Proiectat cu materiale neinflamabile, acest brad este proiectat să reziste mulți ani.

FairyTrees cu efecte naturale

Printre modelele considerate a fi dintre cele mai realiste, bradul artificial FairyTrees cu efecte naturale este într-adevăr unul dintre cei care prezintă o calitate superioară. Acesta oferă într-adevăr o multitudine de opțiuni în ceea ce privește modelele și culorile. Este compus din 3 părți și o bază robustă din lemn pliabilă, care garantează o stabilitate mai bună.

Pudra de zăpadă care împodobește un astfel de model îi conferă bradului un efect fabulos de iarnă. Ramurile sale sunt proiectate în întregime manual și vârfurile lor moi le imită foarte bine pe cele naturale. Acest brad artificial este foarte dens și splendoarea lui îi va lăsa pe cei dragi cu gura căscată.

Brad artificial cu LED Andreas Dell

Bradul Andreas Dell, prevăzut cu un decor de zăpadă și LED-uri, este un model de brad artificial care are înălțimi de la 120 la 210 cm. Acesta este echipat cu LED-uri economice, care vor lumina permanent casa în momentele festive. Zăpada care îl acoperă ușor redă o senzație plăcută de iarnă.

În plus, suportul său metalic este solid și asigură o rezistență excelentă la sol. De asemenea, acesta este un model perfect inspirat din brad natural, realizat cu materiale neinflamabile. Acele sale sunt bine structurate și nu prezintă niciun risc de siguranță pentru copii, aceștia putând, astfel, să dea o mână de ajutor în timpul decorării în deplină liniște sufletească.