Breaking News

Cum iti poti cumpara cel mai bun portofel?

Un portofel poate spune multe despre un barbat. Datorita naturii sale de a va pastra in siguranta banii, cardurile bancare si actul de identitate, un portofel este adesea vazuta rar de altii. Dar portofelele pot sa spuna multe despre tine si despre faptul ca esti  un barbat dezordonat, dezorganizat, care nu acorda atentie detaliilor mai fine. Daca doriti sa va imbracati cel mai bine in fiecare zi, nu lasati ceva atat de mic precum alegerea unui portofel gresit sa anuleze toata munca facuta cu tinuta.

Ce sa cautati atunci cand vreti sa achizitionati un portofel?

Daca sunteti in cautarea unui portofel nou, aveti doua considerente principale. Primul este ca portofelul are dimensiunea potrivita pentru a va potrivi cardurile, banii si alte articole in interior. In al doilea rand, aspectul trebuie sa fie prezentabil si portofelul trebuie sa se potriveasca foarte bine cu tinuta.

Cum veti utiliza portofelul?

Doar pentru ca aveti o anumita cantitate de sloturi pentru carduri in portofel, nu inseamna ca trebuie sa le umpleti pe toate. Scoateti totul din portofel si scapati de tot ce nu folositi zilnic. In timpul vietii, ne este foarte usor sa acumulam o multime de lucruri – carduri de fidelitate, carduri de acces, chitante si carduri de magazin, pentru a numi cateva. Daca nu ati folosit recent niciunul dintre aceste carduri, trebuie sa ocupe spatiu valoros in portofel?

La ce tinute veti purta portofelul?

Barbatii tind sa foloseasca acelasi portofel toata ziua in fiecare zi. Dar ar trebui sa schimbati portofelele in functie de alegerea tinutei. Cand purtati un costum, de exemplu, un portofel de baza in buzunarul pantalonilor poate parea voluminos. Trecerea la un portofel pentru piept care poate sta frumos in buzunarul interior al jachetei fara a modifica forma costumului este o alegere mult mai buna.

Acestea sunt doar cateva detalii care pot influenta alegerea portofelului. Sunt si alte aspecte de luat in calcul cum ar fi materialul din care este facut un portofel sau culoarea acestuia. Totul depinde in final de preferintele personale si de modul in care intentionati sa utilizati produsul. Nu uitati ca un portofel de buna calitate va va ajuta sa aveti tot timpul siguranta ca banii, cardurile si alte produse pe care le aveti sunt in siguranta. Tineti cont de faptul ca portofelele pot spune multe despre utilizator, deci trebuie sa arate mereu bine si sa fie curate si intretinute.