Breaking News

cum se fabrica lampa de sare de himalaya

Cum s-a inventat lampa de sare de Himalaya?

Ce este o lampa de sare de Himalaya? Se crede ca sarea de mare de Himalaya este compusa din ramasite uscate ale marii originare, originare, care dateaza de la creatia planetei Pamant. Am mai vorbit despre beneficiile pentru sanatate ale sarii roz de Himalaya, dar daca ti-as spune ca exista de fapt lampi facute din sare de Himalaya?

E adevarat! Se numesc lampi cu sare sau lampi cu sare de piatra si, de fapt, sunt facute din sare roz de Himalaya si sunt capabile sa lumineze imprejurimile – dar chiar nu sunt cumparate pentru abilitatile lor moderate de iluminare. Exista afirmatii majore ca o lampa de sare de Himalaya face mult mai mult decat sa va ofere o stralucire frumoasa.

Care sunt beneficiile unei lampi de sare? Beneficiile pentru sanatate ale unei lampi cu sare de Himalaya includ scaderea poluarii aerului, a ionilor negativi si a electrosmogului cauzat de dispozitivele electronice, pe langa reducerea simptomelor pentru persoanele care sufera de astm, alergii si alte boli.

Ce este o lampa cu sare de Himalaya?

Ce este o lampa de sare si cum functioneaza? O lampa cu cristal de sare de Himalaya reala este de fapt un bloc solid de sare de Himalaya care a fost sculptata manual si, posibil, ofera beneficii pentru sanatate prin incalzirea particulelor de sare atunci cand lampa este aprinsa.

Ce este sarea de Himalaya? Minele subterane adanci din Khewra, Pakistan, situate pe marginea de vest a Muntilor Himalaya, sunt singura sursa de sare roz de Himalaya adevarata. Culoarea lampilor cu sare de Himalaya variaza de la un roz deschis la un cristal de sare portocaliu roz, cu nuanta rezultata din concentratia de minerale.

In centrul scobit al acestui bloc de sare se afla un bec care emite atat lumina, cat si caldura. O lampa cu sare nu este deloc o lampa daca nu are in ea sursa de lumina si caldura. Fara asta, este doar un bloc de sare. Pe terapiesare.ro poti gasi mai multe astfel de lampi.

Sarea este higroscopica, ceea ce inseamna ca atrage moleculele de apa la sine. Fiind cea mai mare bucata de sare care este, se crede ca o lampa naturala de sare de Himalaya functioneaza prin atragerea moleculelor de apa. Acesti vapori de apa pot transporta si poluanti ai aerului din interior, cum ar fi mucegaiul, bacteriile si alergenii.

Odata ce vaporii de apa intra in contact cu lampa de sare, se crede ca poluantii raman prinsi in sare. Deoarece lampa este incalzita, sarea se usuca si este capabila sa continue ciclul de atragere a vaporilor de apa si a poluantilor, eliberand vaporii de apa inapoi in aer, dar tinandu-se de poluantii periculosi pentru sanatate.

Privind doar stralucirea unei lampi cu sare de mare de Himalaya poate fi calmant, ceea ce este terapeutic in sine, dar cum ramane cu celelalte mentiuni de sanatate? Pana in prezent, nu exista studii stiintifice care sa se concentreze in mod special pe beneficiile lampilor cu cristal de sare de Himalaya.