Breaking News

Cum să alegeți produse de îngrijire a pielii pentru iarnă, beneficiind de un cod reducere notino

Odată cu primul îngheț, pielea noastră devine își pierde elasticitatea. Maltratată de variațiile de temperatură, ea solicită tratamente blânde, hrănitoare și liniștitoare. Este esențial să îmbunătățiți hidratarea pielii, pentru această trebuie să alegeți creme cu o puternică putere hidratantă. Balsamurile hrănitoare și alte creme hidratante devin apoi aliații pielii moi, suple și perfect netede pentru a face față iernii cu stil.

Pielea: o barieră împotriva agresiunilor externe

Din punct de vedere fizic, chimic și biologic, pielea noastră constituie o adevărată barieră împotriva agresiunilor externe. Când temperaturile scad, epiderma noastră este expusă la temperaturi mai reci decât cele ale corpului nostru, care este menținut constant la 36,5 ° C. În consecință, dacă este prea rece, corpul acceptă să reducă temperatura regiunilor periferice. Din acest motiv, începem să simțim frigul de la nivelul extremităților (pielea expusă, mâinile, picioarele). Pielea expusă în aer liber este apoi mai puțin vascularizată, aportul de oxigen este redus, pielea este mai puțin bine hrănită și activitatea să celulară este redusă.

Repercusiunile frigului asupra epidermei

Sub efectele frigului, pielea se usucă și are dificultăți de regenerare, plasând pielea într-o situație în care deshidratarea este mult crescută, iar îmbătrânirea accelerată. Aceste modificări au consecințe asupra aspectului pielii, care se ridează, devine rigidă și pătata.

Piele frumoasă în toiul iernii cu o gama diversă de creme dintr-un click și cu un cod transport gratuit notino.

Secretul pentru pielea frumoasă atunci când se instalează frigul este hidratarea! Și trebuie să luați tratamente hrănitoare care ajută la formarea stratului lipidic și limitează pierderea de apă. Pentru a alege bine, trebuie să optați pentru creme capabile să faciliteze metabolismul celulelor precum cele care conțin creatină (acțiune energizantă) și puternici anti-oxidanți.

Mai puteți apela la creme compuse din ingrediente 100% naturale, care hrănesc și protejează pielea, pentru mâini mai moi și mai tinere, cum ar fi untul de sheâ: hidratează intens pielea, unghiile și cuticulele, uleiul de nucă de Macadamia și trandafir, untul de cacao hrănește pielea, iar uleiul esențial de lavandă care lasă o senzație de prospețime. Profitați de gama variată de pe notino și de un cod reducere notino cu ajutorul căruia faceți și economii pentru mai multe cumpărături.

Chiar dacă razele UVB (ultraviolete) sunt mai puternice în lunile mai calde, ele nu dispar complet în timpul iernii. De aici și importanța continuării utilizării cremelor cu un SPF de cel puțin 30, deoarece razele UVB pot pătrunde în straturile epidermei și pot provoca daune.

Poate că va va surprinde, dar și demachierea trebuie revizuită în conformitate cu climatul mai uscat și ostil. Fața se poate deshidrata cu ușurință, iar produsele de îndepărtare a machiajului pot „dezgoli” pielea de stratul său superior.

Produsele sub formă de uleiuri sunt foarte eficiente, în special cele care se transformă într-un lichid oarecum lăptos atunci când se adaugă apă. Curăță machiajul și resturile mult mai bine decât gelurile.

Poate că v-am pierdut puțin prin noianul de creme și uleiuri, dar nu uitați să mergeți pe simplitate. Puteți alege o singură crema de calitate cu ajutorul căreia să „treceți” de iarnă. Nimic nu va împiedică să accesați un cod reducere notino și să vă alegeți ceva potrivit pielii!