Breaking News

De ce sa porti un costum de baie dintr-o bucata

Multe femei nu se simt confortabile cand poarta costume de baie. Uneori simti si tu asta? Ar putea fi pentru ca purtati stilul gresit. Data viitoare cand ati pus un costum de baie, ar trebui sa fie o singura bucata. Unul dintre aceste costume va poate schimba complet opinia. Iata cateva motive puternice pentru a alege un costum de baie dintr-o bucata.

  1. Ofera o protectie mai buna la soare

Bikinis expun mai mult din pielea ta la soare. In timp ce acest lucru va poate oferi un bronz frumos, acesta mareste si riscul de a fi imbolnavit. Aceasta este un beneficiu mai mare decat credeti. Arsurile de piele nu sunt doar incomode. Ele pot fi, de asemenea, periculoase. Si purtarea protectorului solar nu elimina automat acest pericol. Din acest motiv, costumele de baie dintr-o singura bucata pot oferi o protectie mai buna de la razele de soare UV si va pot pastra dragute in acelasi timp. Cauta costume de baie foxfashion, pentru toate tipurile de corp.

  1. Mai ieftin decat bikini

In multe cazuri, costumele de baie dintr-o singura bucata sunt mai ieftine decat omologii lor din doua piese. Acum, aceasta nu este o regula, dar, in general, puteti economisi bani prin cumpararea unui costum de baie dintr-o singura bucata. La urma urmei, trebuie doar sa achizitionati un element. Cand cumparati bikini, trebuie sa platiti atat pentru partea de sus, cat si pentru partea de jos.

Fiecare dintre aceste piese poate fi cu usurinta de peste 20 de dolari. Daca adaugati aceste doua sume impreuna, acestea vor fi mai scumpe decat sa cumperi un costum dintr-o singura bucata. Deci, daca doriti un costum de baie nou, dar sunteti intr-un buget strans, ar trebui sa luati in considerare aceasta optiune.

  1. Nu are nevoie de o acoperire

Deoarece bikiniul dezvaluie mult mai multa piele decat costumele de o singura bucata, veti avea nevoie de multe ori de un fel de acoperire daca doriti sa mergeti in magazinele sau restaurantele de-a lungul plajei. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la acest lucru daca purtati un costum dintr-o singura bucata. Pe https://perfectbeauty.ro gasesti si alte sfaturi utile pentru alegerea unui costum de baie.

  1. Nu trebuie sa va faceti griji ca pierdeti nimic

Nu trebuie sa va faceti griji ca pierdeti ceva cand purtati un costum dintr-o bucata atunci cand faceti bagajele pentru vacanta. De exemplu, este usor sa uitati bikini cand va faceti bagajul pentru o zi la plaja sau o vacanta. Acest lucru poate transforma ceea ce ar fi putut fi o zi plina de distractie intr-o dezamagire majora.

Este, de asemenea, usor sa pierdeti o bucata de bikini cand sariti in piscina – care poate fi o experienta ingrozitoare si jenanta. Chiar si un val puternic la plaja va poate desface costumul de baie daca purtati unul dintr-o singur piesa. Costumele de baie dintr-o singura bucata sunt mult mai sigure si va pot salva de la unele momente jenante.

  1. Mai confortabil

De fiecare data cand purtati un bikini, trebuie sa ajustati curelele si sa va asigurati ca ramane in locul potrivit. S-ar putea chiar sa obtineti un bikini care este putin mai strans decat doriti sa va asigurati ca ramane acolo unde ar trebui. Din acest motiv, bikiniul nu este intotdeauna confortabil. Costumele dintr-o singura bucata, pe de alta parte, nu trebuie sa fie stranse. Si stau in locul potrivit fara ajustari constante.