Breaking News

piese utilaje agricole online

Merita sa cumparam online piese pentru utilaje agricole?

Cumpararea pieselor pentru utilaje agricole online poate fi o optiune convenabila si eficienta, cu conditia sa se ia in considerare cateva aspecte importante. Iti prezentam cateva lucruri de luat in considerare atunci cand decizi sa cumperi piese pentru utilaje agricole online.

Aspecte de care sa tii cont cand cumperi piese online?

 • Credibilitatea si reputatia furnizorului: Verifica credibilitatea si reputatia furnizorului de piese online. Cauta recenzii si feedback de la alti clienti pentru a evalua calitatea produselor si serviciilor oferite de furnizor. Sunt mai multe magazine care se ocupa de vanzari piese agricole deci va trebui sa alegi cu atentie.
 • Compatibilitatea si specificatiile corecte: Asigura-te ca ai informatiile corecte despre piesa pe care o cauti, inclusiv numarul de referinta, specificatiile si dimensiunile potrivite pentru utilajul agricol in cauza. Consulta manualul utilajului sau cere asistenta tehnica pentru a fi sigur ca vei comanda piesa potrivita.
 • Autenticitatea pieselor: Verifica autenticitatea pieselor pe care le cumperi. Asigura-te ca achizitionezi piese originale sau de calitate echivalenta pentru a te asigura ca acestea sunt fiabile si durabile.
 • Politica de returnare si garantia: Verifica politica de returnare si garantia oferite de furnizorul online. Asigura-te ca ai posibilitatea de a returna sau schimba piesele in cazul in care acestea nu sunt potrivite sau prezinta probleme de calitate.
 • Costuri de livrare si timp de livrare: Evalueaza costurile de livrare si timpul de livrare estimat. Intelege cat vei plati pentru transport si cat de repede vei primi piesele in functie de locatia ta.
 • Compararea preturilor: Compara preturile si disponibilitatea pieselor la mai multi furnizori online. Asigura-te ca obtii un pret corect si competitiv pentru piesa pe care o cauti.

Este important sa faci cercetare si sa fii atent la detaliile atunci cand cumperi piese pentru utilaje agricole online. Daca esti in dubiu sau ai intrebari, poti solicita asistenta tehnica de la furnizorul online sau poti consulta un specialist in domeniu pentru a te asigura ca faci alegerea potrivita pentru utilajul agricol. La Lecoimpex vei gasi toate piesele de care ai nevoie pentru utilajele tale.

Ce este o combina agricola si cum functioneaza?

O combina agricola este alcatuita din mai multe componente si sisteme, care includ:

 • Mecanismul de taiere: Acesta este responsabil de taierea si sectionarea tulpinilor culturii in timpul procesului de recoltare. Poate fi alcatuit dintr-o bara de taiere sau un sistem cu cutite sau lame.
 • Mecanismul de treierare: Aceasta este partea combinei agricole care separa boabele de cereale de tulpini si le elibereaza intr-un flux de boabe curat. Acest proces implica frecarea boabelor impotriva unor elemente precum concavele sau cilindrii de treierare.
 • Sistemul de separare: Dupa treierare, sistemul de separare inlatura impuritatile, cum ar fi paiul, pleava sau impuritatile de dimensiuni diferite, de boabele curate. Acest sistem poate include ventilatoare si site de separare.
 • Sistemul de depozitare: Boabele curate sunt colectate si depozitate intr-un rezervor sau un container special montat pe combina agricola. Acesta poate avea o capacitate mare pentru a permite recoltarea continua fara descarcare frecventa.
 • Sistemul de propulsie: Combina agricola este echipata cu un motor puternic care asigura energia necesara pentru toate functiile masinii, precum si pentru deplasarea pe camp.