Breaking News

OKFlora

Oferirea unui buchet de trandafiri: descoperă semnificația secretă a 101 flori

Chiar dacă nu ești foarte priceput la simbolismul florilor, știi că trandafirii, în special cei roșii sunt un semn de dragoste și pasiune. Totuși, nu numai tipul și culoarea florilor sunt importante, ci și numărul lor. Dragoste? O placi? Respect? Sau poate vrei ceva mai mult?

Numărul de trandafiri dintr-un buchet este mai important decât ai putea presupune. Poate că vei alege numărul de flori în mod inconștient sau florăria o va face pentru tine, dar uneori numărul acestora poate însemna mai mult și se poate compune un buchet flori de lux cu livrare pentru a transmite un mesaj.

De ce merită să alegi trandafirii?

Unicitatea lor a fost apreciată de secole – în cele mai vechi timpuri trandafirul era asociat cu Venus și Afrodita, zeițele frumuseții, grației și iubirii. Această floare a exprimat cel mai adesea sentimentele unei femei iubite, motiv pentru care trandafirul în sine este, de asemenea, un simbol al secretului și confidențialității – trebuia să fie singurul martor al mărturisirilor tandre .

Astăzi este cea mai frecvent cultivată floare – în sere profesionale și grădini de casă. Este, de asemenea, una dintre cele mai cumpărate  – extrem de versatil și, prin urmare, perfect pentru multe ocazii. Dacă dorești să faci o persoană dragă fericită, indiferent de motiv, trandafirul va fi perfect.

Culoarea trandafirului

Culoarea trandafirului pe care dorești să-l oferi este, de asemenea, importantă. Cei portocalii simbolizează optimismul, precum și credința că toate problemele vor avea o soluție de succes. Cei de culoarea piersicii sunt deseori aleși pentru o mamă sau o bunică iubită, precum și pentru un cadou cu ocazia unui examen promovat sau a unui jubileu. Galbenul, pe de altă parte, are un caracter peiorativ – la fel ca alte flori , astfel de trandafiri nu sunt populari în rândul florăriilor și clienților de la florăriile online. Ei reprezintă trădarea, infidelitatea și gelozia – deși nuanța lor este extrem de frumoasă și profundă, iubitorii lor sunt greu de găsit.

Trandafirii albi ar trebui să însemne puritate , precum și dragoste dulce și inocentă – aceasta este o culoare rezervată mirilor, iar astfel de flori sunt adesea țesute într-un buchet de nuntă .

Cel mai scump și în același timp cel mai de dorit trandafir are o culoare suculentă, roșie. Această culoare este ușor de ghicit, simbolizând dragostea profundă, durabilă și fierbinte – această culoare este atribuită iubitorilor și admiratorilor tăcuți. Trandafirul roșu este cea mai scumpă floare dintre toate nuanțele acestei plante.

Ce înseamnă numărul de trandafiri dintr-un buchet?

Dacă ții la ea și ai vrea să fie o mare dragoste, uneori un trandafir este mai bun decât 25 de flori. Tu nu crezi? Iată ce înseamnă cantitatea de trandafiri dintr-un buchet. Numără florile din buchet și vezi ce a vrut să vă spună cel care ți l-a oferit.

 • Un trandafir: dragoste la prima vedere sau dorința de a avea o relație de lungă durată
 • Doi: sentiment reciproc
 • Trei : Este doar „te iubesc”
 • Șase trandafiri:  „Vreau să fiu al tău”
 • Nouă trandafiri: simbolizează iubirea eternă sau „Vreau să fiu cu tine pentru totdeauna”
 • 10 trandafiri: „Ești perfectă”
 • 12 trandafiri:„Fii a mea”
 • 13 trandafiri:„Fii prietena mea pentru totdeauna”, un treisprezece poate însemna și că ai un admirator secret
 • 15 Trandafiri:Are un motiv să ceară iertare? Pentru că 15 trandafiri înseamnă că îmi pare rău
 • 20 de trandafiri:„Crede-mă, sunt sincer cu tine”
 • 21 trandafiri:„Îți sunt devotat”
 • 24 de trandafiri:Dacă o duzină spune „fii a mea”, două duzini spun „Eu sunt al tău”. Atenție; poate fi al tău, indiferent dacă îți place sau nu!
 • 25 de trandafiri:înseamnă doar „felicitări”.
 • 36 trandafiri:„Îmi voi aminti întotdeauna momentele noastre romantice / pasionale”
 • 40 de trandafiri:Patruzeci de trandafiri spune ca douăzeci, dar, dintr-un anumit motiv, trebuie să sublinieze și mai mult: „Dragostea mea pentru tine este sinceră”.
 • Peste 50 de trandafiri: înmod tradițional, acest lucru înseamnă că dragostea lui, ca și portofelul său, nu cunoaște limite.

În concluzie, dacă vei alege să oferi cuiva 101 trandafiri sau doar ai primit un astfel de buchet, trebuie să știi că bărbatul acela te va iubi și îți va oferi mereu tot ceea ce e nevoie pentru a fi fericită.