Breaking News

Sfaturi utile pentru iluminatul exterior

Un proiect bun de iluminat este esential atat in ​​interior, cat si in spatii exterioare. A avea un iluminat potrivit in gradina este esential pentru casa. Pentru gradina, descopera cum sa reduci risipa de energie datorita iluminatului exterior pentru gradina sau terasa, fara a folosi electricitate. In magazinul online Pedavo poti gasi mai multe tipuri de lampi solare de exterior.

Avantajele iluminarii mediilor exterioare fara electricitate

Pentru a ilumina mai bine gradina de acasa nu este necesar in unele cazuri sa se procedeze la interventii costisitoare si radicale. De altfel, pentru a ilumina terasa si gradina se poate alege iluminatul exterior fara curent electric, avand acelasi rezultat. Un sistem traditional de iluminat necesita energie electrica. Aceasta presupune achizitionarea si montajul cablurilor, interventii si modificari structurale ale spatiului exterior si deci o cheltuiala economica considerabila. Iluminatul gradinii fara electricitate garanteaza un rezultat excelent prin oferirea de solutii alternative la energia electrica folosind energie regenerabila. Prin urmare, este o alegere care nu este doar practica, ci si durabila!

Utilizati panouri fotovoltaice mici

Cea mai durabila alternativa la electricitate este energia solara. Prin utilizarea unor panouri fotovoltaice mici este posibila captarea energiei solare care va fi apoi transformata in energie electrica si stocata intr-o baterie. Prin introducerea aprinderilor cronometrate, a unui senzor crepuscular sau de miscare, iluminarea se va porni automat sau cand lumina naturala nu mai este suficienta sau cand este detectata miscare. Exista panouri solare mici, medii sau mari care trebuie evaluate in functie de nevoile personale de iluminat. Ceea ce este esential este ca panoul sau panourile sa fie pozitionate studiind o expunere corecta si optima la soare.

Puteti folosi panou fotovoltaic 500w pentru preturi reduse la energie electrica .

De ce sa alegi lampi solare?

Lampile solare sunt modalitatea ideala de a ilumina gradina intr-un mod durabil. Acestea sunt lumini de exterior alimentate cu energie solara, durabile, rezistente la apa si eficiente. Lampile solare care utilizeaza energia solara, o sursa regenerabila, respecta mediul inconjurator. Le puteti aseza in gradina si oriunde doriti sa aduceti putina lumina sau sa creati o atmosfera speciala in spatiul exterior.

De ce e mai bine sa alegi lampi solare?

A alege sa iti luminezi gradina cu dispozitive care folosesc energie solara inseamna sa ai surse de lumina sigure si cu un consum redus. Acestea combina fiabilitatea si usurinta de utilizare in produse versatile, inovatoare si respectuoase cu natura. Daca panoului solar care le alimenteaza i se garanteaza o incarcare completa, lampile solare asigura o autonomie de cateva nopti. Bazandu-se pe o tehnologie din ce in ce mai avansata, aceste lampi asigura un nivel optim de performanta; in cele mai multe cazuri, acestea pot inlocui lampile alimentate cu curent. In functie de spatiul disponibil, puteti opta pentru diferite solutii avand in vedere pe de o parte marimea si extinderea zonei de iluminat, pe de alta parte tipul de rezultat final la care se aspira.

Datorita utilizarii tehnologiilor de ultima ora, lampile solare de ultima generatie respecta mediul inconjurator si ofera solutii eficiente si practice; utila si in acele zone greu de iluminat cu sistemele traditionale din cauza posibilei lipse de alimentare. Lampile solare asigura avantaje considerabile de utilizare: de la reducerea costurilor de instalare, intretinere si consum pana la simplitatea pozitionarii, posibila miscare si demontare