Breaking News

LivrareFlori.md

Trandafirul criogenat: ce este, cum se întreține și simbolistică

Știai că există trandafiri care rămân proaspeți pentru ani întregi? Bineînțeles, este vorba despre un trandafir criogenat. Ce altceva caracterizează această floare? Care este secretul ei?

Ce este trandafirul criogenat?

Trandafirii criogenați sunt flori tăiate care, printr-un proces special de stabilizare, își pot păstra forma și culoarea originală timp de mulți ani. Deci, când vine vorba de durabilitate, acestea sunt de neegalat printre alte compoziții floristice. Important, de asemenea, nu necesită îngrijire sau schimbare a apei, deoarece atunci când sunt plasate în ambalajul potrivit, sunt echipate cu tot ce au nevoie pentru a menține un aspect proaspăt și perfect.

Cui poți oferi un trandafir criogenat?

Un trandafir criogenat este o idee excelentă de cadou pentru literalmente fiecare femeie. Iubitoarele de flori vor fi deosebit de fericite. Aceste flori vor funcționa ca și cadou cu ocazia zilelor de naștere, a numelor, a Zilei Mamei, a Femeii sau a Sfântului Valentin.

Este, de asemenea, un cadou bun pentru persoanele care suferă de alergii, deoarece acestea nu conțin polen, deci nu vor provoca alergie la persoanele mai sensibile. Culorile bogate (trandafirii sunt disponibili literalmente în toate culorile curcubeului) garantează că toată lumea poate cumpăra o floare în culoarea dorită. Atunci când decizi să cumperi acești trandafiri veșnici, merită să alegi un florar recomandat cu experiență. Atunci ești sigur că florile îl vor mulțumi pe proprietarul lor cu frumusețea și farmecul lor pentru o lungă perioadă de timp.

Trandafirii criogenați sunt, de asemenea, minunați ca decor original al oricărei case sau apartamente, precum și a locurilor publice, inclusiv buticuri, hoteluri, saloane de înfrumusețare, facilități medicale, restaurante și cafenele. Deoarece aceste flori nu se ofilesc și nu necesită schimbări de apă, ele pot fi un plus luxos, elegant și în același timp economic pentru orice interior.

Semnificația simbolică a culorilor trandafirilor

Trandafirii sunt flori care vor fi pe placul tuturor. Mirosul, forma și culoarea lor fac dificilă găsirea unei persoane care nu apreciază frumusețea acestor plante fermecătoare. Oferirea lor are și o semnificație simbolică. Prin urmare, dacă îți pasă de un mesaj și intenții specifice, merită să știi ce simbolizează exact o anumită culoare de trandafir.

Cei mai populari trandafiri, adică trandafirii roșii, carmin sau burgund, sunt o expresie a iubirii, pasiunii, marii iubiri, devotamentului și sentimentelor calde față de destinatar. Florile în această culoare spun: „Te iubesc”, motiv pentru care bărbații dau trandafiri roșii femeilor iubite.

Trandafirii albi înseamnă, la rândul lor, dragoste spirituală și respectuoasă. Este, de asemenea, un simbol al păcii, armoniei și inocenței. Există un motiv pentru care buchetele de nuntă sunt adesea realizate din trandafiri albi. Floarea roz înseamnă admirație și apreciere pentru destinatar, îi subliniază farmecul și delicatețea și exprimă mulțumiri.

Trandafirul portocaliu este un simbol al entuziasmului, dorinței și fascinației. Înmânarea unui astfel de buchet arată că vrei ca relația să devină ceva mai mult decât simpla prietenie sau cunoștință întâmplătoare.

Sensul trandafirului galben este, de asemenea, interesant. Deși această culoare este foarte optimistă, energică și atrăgătoare, florile cu această culoare sunt adesea asociate cu sentimente negative, în special cu gelozie. Prin urmare, atunci când le oferi, ai grijă să nu rănești accidental sentimentele persoanei. Conform simbolismului culturilor orientale, acești trandafiri înseamnă forță și înțelepciune, în cultura europeană – bucurie, libertate, fericire, prietenie și în America, datorită asocierilor cu soarele care răsare – cu un nou început. Prin urmare, eternii trandafiri galbeni vor fi un cadou perfect pentru o mamă, o soră, o prietenă sau o fiică ca expresie de simpatie, felicitări pentru succes și consolare.

După cum poți vedea, trandafirii criogenați sunt flori extraordinare, foarte simbolice, cu care poți spune aproape orice. Așadar, atunci când alegi flori pentru buchetele pe care le dai soției, iubitei, mamei sau prietenei, merită să te gândești la aceste plante frumoase.