Breaking News

Cum alegi patul ideal pentru tine? Află de la specialiștii ExpoMob

Patul este acea piesă de mobilier din locuința ta care poate schimba complet starea fizică și psihică. De aceea este important să îl alegi în concordanță cu propriile preferințe, de la gradul de confort pe care ți-l asigură, la dimensiuni sau aspect. ExpoMob subliniază aspectele la care trebuie să fii atent când faci o astfel de achiziție și îți oferă opțiuni variate de paturi care să se plieze întocmai preferințelor tale. Descoperă mai multe aici: https://www.expomob.ro/paturi-tapitate

Fii atent la decorul general al dormitorului tău

Alegerea patului trebuie făcută în armonie cu restul aspectului dormitorului, de la stilul și nuanțele abordate și până la atmosfera pe care vrei să o conturezi. Dacă vrei să mizezi pe un aspect general elegant sau chiar luxos, paturile tapițate sunt o opțiune excelentă care te vor ajuta să creionezi un cadru special. Alăturarea de materiale și texturi, nuanțele bogate, dar și designul specific al tapițeriei sunt doar câteva dintre elementele care te vor convinge să faci o astfel de alegere în detrimentul unui pat convențional. Patul tapițat FLORENTA, 120×200 cm, cu saltea inclusă și ladă de depozitare este una dintre variantele care te poate atrage, oferindu-ți totodată o doză înaltă de confort. 

Măsoară cu atenție fiecare detaliu

Dimensiunile sunt un alt aspect foarte important pe care trebuie să îl iei în considerare pentru că patul trebuie să se potrivească perfect în spațiul de care dispui. Toate modelele de paturi tapițate de la ExpoMob sunt însoțite de o listă de informații detaliate, inclusiv măsurătorile produsului, în așa fel încât să îți fie foarte ușor să iei o decizie. 

Pune accent pe calitate

Patul este o investiție pe termen lung și, în momentul în care îl achiziționezi trebuie să ai garanția faptului că te vei bucura de el mulți ani la rând, fără să se deterioreze. paturile tapițate de la ExpoMob asigură durabilitate, aspect impecabil pentru mult timp și menținerea gradului de confort, în așa fel încât să fie nevoie să îl schimbi doar în momentul în care îți vei dori un model nou. 

Cumpără patul perfect pentru casa ta direct de pe site

Să comanzi de la ExpoMob este mai simplu ca oricând, cu doar câteva click-uri, în cinci minute, comanda este plasată și încep pregătirile pentru a fi expediate în scurt timp către adresa indicată, scutindu-te astfel de grijile cu privire la transport. În plus, te bucuri și de livrare gratuită oriunde în țară, la comenzile de peste 500 de lei.

Un pat tapițat de lux de la ExpoMob este combinația perfectă între eleganță, practicitate și aspect modern!