Breaking News

vestiar metalic

Curat vs murdar: cum arata un vestiar metalic special conceput cu perete despartitor?

Vestiarele compartimentate au devenit o solutie indispensabila pentru diverse domenii de activitate, cum ar fi atelierele auto, spitalele, bucatariile si multe altele. Acestea permit angajatilor sa se schimbe in haine de lucru, care se pot murdari in timpul programului, fara a-si afecta hainele de strada. In acest articol, vom explora caracteristicile si beneficiile unui vestiar metalic special conceput cu un perete despartitor, luand ca exemplu modelul 717/02P, provenit din Italia.

Rezistenta si structura solida

Un aspect esential al vestiarului metalic compartimentat este rezistenta sa. Modelul 717/02P de la viamond.ro este fabricat din tabla de otel de inalta calitate, ceea ce il face durabil si potrivit pentru utilizare indelungata. Aceasta structura solida rezista uzurii, iar calitatea materialelor asigura protectie impotriva coroziunii si zgarieturilor.

vestiar metalic
vestiar metalic

Depozitare separata pentru haine

Pentru a evita depozitarea in acelasi loc a hainelor de strada cu cele de lucru, acest tip de vestiar metalic are un perete despartitor. Acesta separa compartimentele pentru hainele curate de cele murdare, mentinand astfel igiena si ordinea in vestiar.

Dimensiuni ideale si origini italiene

Modelul 717/02P are dimensiuni ideale pentru majoritatea spatiilor, de 80x50x180 cm. De asemenea, acesta vine direct din Italia, tara cunoscuta pentru calitatea sa in domeniul productiei de mobilier metalic.

Dotari suplimentare

Acest vestiar metalic este prevazut cu diverse accesorii utile, precum rafturi in partea superioara, bara pentru umerase, suporturi pentru umbrele cu vase de colectare a apei si suporturi pentru etichete pe usi. Toate aceste dotari fac vestiarul functional si usor de utilizat.

Siguranta si certificari

Pentru a garanta securitatea angajatilor si a bunurilor lor, usile sunt dublu ranforsate si au gauri de ventilare in partea superioara si inferioara. Balamalele interne antiefractie si fantele de aerisire din acoperis contribuie la o mai buna circulatie a aerului. Vestiarul are un sistem de inchidere cu doua chei, garantand maximum de confidentialitate si siguranta. Produsul este certificat pentru rezistenta la lichide, caldura, reflexia luminii, lovire, coroziune si zgariere, ceea ce il face potrivit pentru diferite medii de lucru.

Optiuni personalizate

Vestiarul poate fi personalizat pentru a satisface nevoile specifice ale fiecarui client. Exista optiuni pentru acoperis inclinat, polite pentru incaltaminte, soclu, usi din HPL sau MDF de diferite grosimi si diferite tipuri de inchidere, cum ar fi manere antiefractie, inchidere in 3 puncte, inchidere cu cifru mecanic, cifru electronic si multe altele.

In concluzie, un vestiar metalic compartimentat, precum modelul 717/02P, reprezinta o solutie excelenta pentru mediile de lucru unde igiena si organizarea sunt prioritare. Acesta ofera o depozitare separata pentru hainele curate si murdare, este rezistent si sigur si poate fi personalizat pentru a se potrivi nevoilor individuale. Alegeti calitatea si functionalitatea unui vestiar metalic special conceput cu perete despartitor!

Intrebari frecvente

1. Care este garantia acestui vestiar?

Modelul 717/02P are o garantie de 24 de luni, asigurandu-va ca veti avea un produs de incredere pentru o lunga perioada de timp.

2. Ce optiuni de culoare sunt disponibile pentru acest vestiar?

Acest vestiar este disponibil in culorile rosu, galben, albastru si verde, astfel incat puteti alege varianta care se potriveste cel mai bine mediului dumneavoastra de lucru.

3. Cum pot personaliza vestiarul meu metalic?

Puteti personaliza vestiarul dumneavoastra metalic alegand optiunile suplimentare disponibile, precum acoperisul inclinat, polite pentru incaltaminte sau usi din diferite materiale.

4. Este acest vestiar potrivit pentru un spital?

Da, vestiarul compartimentat este ideal pentru spitale, unde sunt esentiale igiena si separarea hainelor curate de cele murdare.

5. Ce beneficii aduce peretele despartitor in vestiar?

Peretele despartitor asigura o separare eficienta intre hainele curate si cele murdare, mentinand un mediu igienic si organizat in vestiar.