Breaking News

Despre fintech si solutiile de finantare alternativa pentru antreprenori

In ultimii ani lumea s-a digitalizat considerabil, astfel ca in ziua de azi nenumarate activitati pot fi desfasurate direct online, fiind mult mai simple de pus in practica. Si antreprenorii au multe de castigat din acest punct de vedere pentru ca pot obtine imprumuturi pentru firme in cel mai scurt timp si cu un minim de efort. Aici ne ajuta Omnicredit care propune mai multe solutii avantajoase.

Nu sunt impuse limite cu privire la modul in care sa fie utilizate creditele obtinute, ceea ce presupune ca acestea sunt ideale pentru platirea furnizorilor, a chiriilor sau salariilor, pentru achizitionarea de utilaje si echipamente noi, dar nu numai. Totodata, conditiile impuse nu sunt la fel de stricte ca cele pe care le intalnim in cazul institutiilor financiare traditionale, ceea ce presupune ca aici este suficient ca societatile sa fi avut activitate economica in ultimele trei luni. In schimb, chiar si start-up-urile au sanse mari de a obtine sprijinul de care au nevoie, in special daca ideile lor sunt inedite. Per total, avantajele sunt clare, iar imprumuturile pentru firme pot fi modalitatea ideala prin care acestea sa se dezvolte. Si flexibilitatea este maxima, ratele fiind lunare pe o perioada de pana la 12 luni. Mai mult, solutia se poate folosi concomitent cu altele disponibile aici.

Mai departe, factoringul este o alta solutie pe care merita sa o aiba in vedere antreprenorii, fiin dedicata firmelor care vand produse si servicii cu factura la termen de plata intre 30 si 120 de zile. Pot exista nenumarate situatii in care sa fie necesara incasarea mai rapida a banilor, iar pentru asta exista Omnicredit. Factoringul este o solutie financiara care presupune cesionarea creantelor si incasarea pe loc a banilor de pe facturi. Sunt necesare numai cateva click-uri pentru a pune totul in practica, fiind o solutie simpla, rapida si eficienta. Aceasta este populara in special in randul societatilor care se confrunta cu diferente mari de timp intre momentul platii la furnizori si cel al incasarii facturilor emise de catre clienti. Per total, solutia asigura flexibilitate maxima, dar are avantajul si ca este foarte rapida, motiv pentru care obtii imediat suma solicitata. In acelasi timp, despre factoring trebuie sa stii ca nu este un credit, ci doar un mijloc foarte bun prin care sa accelerezi incasarile si nu impune nevoia unor garantii materiale.

Scontarea este un alt mijloc de ajutor al firmelor care au posibilitatea de a incasa pe loc biletele la ordin si CEC-urile primite de la clienti care au termenul de plata in viitor. Totul este foarte simplu si trebuie doar girate catre Omnicredit care face plata pe loc si asteapta scadenta, fara sa mai fie nevoie sa o faci tu. Solutia este ideala din mai multe puncte de vedere, fiind foarte simpla si rapida, astfel ca se potriveste tuturor business-urilor, indiferent de domeniu.

Este mult mai comod sa poti rezolva totul online, iar aici chiar ai aceasta posibilitate. Spune adio timpului pierdut, drumurilor pana la institutiile financiare si dosarelor stufoase. Trebuie doar sa iti faci un cont pe platforma, ceea ce nu dureaza mai mult de 30 de secunde, iar apoi te orientezi catre imprumuturile pentru firme care consideri ca sunt potrivite tie. Incarci documentele solicitate, iar in decurs de numai o ora deja vei avea un raspuns. In cazul in care acesta este pozitiv, atunci suma solicitata va fi virata direct in contul tau in urmatoarele 8 ore. Atat de simplu si de rapid este la Omnicredit sa te bucuri de sprijin financiar, astfel ca dezvoltarea firmei tale se afla la numai cateva click-uri distanta.