Breaking News

echipamente horeca

Dospitoarele, echipamente HoReCa esentiale in brutarii si nu numai!

Conform mai multor studii, romanii se numara printre cei mai mari consumatori de paine din Uniunea Europeana. Prin urmare, antreprenorii care detin sau se gandesc sa deschida o brutarie au sanse maxime sa faca un profit frumos.

In orice brutarie sau centru de panificatie, dospitoarele reprezinta cele mai importante echipamente HoReCa. Ele permit cresterea aluatului prin fermentarea drojdiei la temperatura potrivita. De aceea, dotarea oricarei unitati de acest fel incepe prin achizitionarea acestor produse esentiale.

Dospitoarele disponibile in magazinul online Fresco.ro sunt echipamente adaptabile oricarui spatiu, precum si nevoii de producere a unor diferite produse de brutarie si patiserie, datorita posibilitatii de reglare a temperaturii.

Produsele care pot fi achizitionate de la Fresco Expert provin exclusiv de la branduri recunoscute pe plan international, ceea ce reprezinta o garantie a calitatii si a functionarii la standarde maxime pentru un timp indelungat. Alegand astfel de echipamente HoReCa, activitatea din bucatarie se va desfasura in cele mai bune conditii, spre satisfactia clientilor.

Modele recomandate de dospitoare

Unul dintre produsele care se bucura de cea mai mare apreciere din partea utilizatorilor este un model de dospitor oferit de firma germana Virtus Group GmbH, cu capacitatea de 8 tavi cu dimensiunile de 60 pe 40 de centimetri. Construit din inox, dospitorul are puterea de 2 kilowati si este compatibil cu cuptoare de tip GEV411P sau GEU611P. Are greutatea neta de 70 de kilograme si urmatoarele dimensiuni: lungimea de 825 de milimetri, latimea de 710 milimetri si inaltimea de 900 de milimetri. Pretul este de 5 009 lei plus TVA.

Un alt produs, realizat de asemenea de compania germana Virtus Group GmbH, este dospitorul cu capacitatea de 18 tavi cu dimensiunile de 60 pe 40 de centimetri fiecare. Produsul are structura din inox si este dotat cu termostat de reglare a temperaturii. Temperatura de lucru este cuprinsa intre 0 si 60 de grade Celsius. Are greutatea neta de 120 de kilograme, lungimea de 1 500 de milimetri, latimea de 1 204 milimetri si inaltimea de 900 de milimetri. Poate fi cumparat la pretul de 9 159 de lei plus TVA.

Utilitatea sertarelor si a dulapurilor cale

Aceste echipamente HoReCa au temperaturi controlate si un mediu inschis. Cu ajutorul lor, mancarea preparata este pastrata proaspata si fierbinte. Dulapurile calde au un volum mare si nu permit intrarea aerului sau acumularea umiditatii. Faptul ca asigura un consum redus de energie electrica presupune costuri reduse la energie, element important intr-o perioada cu scumpiri rapide.

Din categoria de echipamente HoReCa ideale pentru bucatariile profesionale face parte si un sertar cald dublu Halo Heat, realizat de firma Alto Shaam. Conceput pentru durabilitate si in acelasi timp pentru delicatete, modelul 500-2D se poate integra in orice concept de bucatarie in care mancarea se pastreaza la indemana. Folosind tehnologia Halo Heat, mancarea preparata este conservata fierbinte si proaspata, fara sa fie nevoie sa se adauge apa sau alte elemente de incalzire. Sunt disponibile mai multe configuratii, astfel ca produsul poate fi incastrat in dulapuri sau blaturi ori se poate suprapune, pentru utilizarea optima a spatiului disponibil.

Alegeti echipamente HoReCa de la Fresco Expert si veti avea parte de garantia calitatii, oferita de o firma cu experienta de trei decenii pe piata romaneasca!