Breaking News

Noul etalon al elegantei si luxului

Si cabinele de dus pot sa fie o alegere ideala pentru o baie de lux

In urma cu nu foarte mult timp, cada era considerata simbolul luxului, elegantei si rafinamentului in amenajarile din baie. Dar, pentru a avea o cada de dimensiuni generoase si sa indeplineasca orice conditie pentru a fi un produs de lux, nu intotdeauna exista bugetul necesar sau, si daca exista, limitarea spatiului poate sa creeze necesitatea de a lua alta decizie.

Alegerea unei cabine dus poate sa fie si un element de lux deoarece conteaza foarte mult si materialele, functiile si design-ul pe care il imbraca.

    Cabinele de dus noul etalon al elegantei si luxului

Nivelul de trai din Romania a crescut si a devenit mai simplu sa se tina pasul cu tarile vestice mai ales in ceea ce priveste produsele si serviciile de calitate.

Companiile au inceput sa puna un accent din ce in ce mai mare pe fabricarea unor produse de calitate superioara datorita cererii din ce in ce mai mari de astfel de produse. Instalarea unor cabine dus a inceput sa devina o solutie din ce in ce mai viabila din mai multe motive: este o solutie ecologica, economica si responsabila.

Una dintre cele mai populare alegeri ale consumatorilor este reprezentata de cabine dus patrate sau tratate cu pereti din sticla securizata. Posibilitatile de design oferite de sticla securizata nu este un aspect pe care sa il treci cu vederea. Mai mult de atat, producatorii se concentreaza sa creeze modele inovatoare si sa inluda functii din ce in ce mai performante care sa transforme intreaga experienta de a face dus. Cu siguranta, nu mai putem vorbi doar despre acele modele conventionale care au fost disponibile pana acum.

Chiar si modelele mai voluminoase de cabine dus sunt concepute astfel incat sa economiseasca spatiul in mod inteligent, mai ales daca acesta este destul de redus. O cabina de dus a devenit mult mai practica decat o cada, chiar daca aceasta din urma ofera posibilitatea de a prelungi orele de relaxare. Dar acumularea de reziduuri mult mai mare, consumul de apa crescut si intretinerea destul de greoaie, i-a determinat pe multi oameni sa isi indrepte atentia catre cabine dus.

            Alege cabine dus care pot sa iti ofere confortul maxim in timpul utilizarii

Indiferent daca alegi cabine dus cu sticla transparenta sau mata, acestea se integreaza perfect in orice stil de design interior. Sunt ideale in special pentru baile de mici dimensiuni si pot sa creeze o amenajare eleganta si ordonata.

Dupa cum spuneam mai devreme, pot sa vina impreuna cu numeroase functii precum hidromasaj, radio, display LED care afiseaza temperatura si multe altele care sunt menite sa iti ofere confort maxim atunci cand ai nevoie de un moment de relaxare.

In plus, in ziua de astazi luxul este sinonim cu calitatea superioara, asadar, nu prea mai conteaza daca este vorba despre o cada sau despre cabine dus ci mai mult conteaza sa aiba cat mai multe functii inteligente si sa fie aliniat cu tendintele actuale in materie de tehnologie. Cu siguranta, in ziua de astazi cel mai important aspect este ca dusul sa fie cat mai relaxant si sa ofere posibilitatea de a proteja mediul si de a economisi apa.