Breaking News

Sunt ecologice si au nevoie de mentenanta minima

Tot ce nu stiai pana acum despre hoverboard-ul tau?

Crezi ca le stii pe toate atunci cand vine vorba despre hoverboard-uri? Poate ca te antrenezi deja sa inveti niste scheme noi sau ti-ai dat seama ca acum iti place sa te plimbi prin parc mai mult ca intotdeauna? Hoverboard-ul tau este mult mai cool si mai impresionant decat ti-ai putea imagina.

Inseamna mai mult decat un mijloc de transport alternativ pe care sa il folosesti atunci cand te-ai plictisit de bicicleta sau de masina si, tocmai despre acest lucru vom vorbi in randurile urmatoare.

Cand a fost inventat si vandut primul hoverboard?

Primul hoverboard a fost inventat in anul 1999 multumita lui Dean Kamen, un businessman din New York. Acesta ar fi trebuit sa fie un produs care izola utilizatorul de contactul cu pamantul. Aproape la fel ca in filmul ,,Inapoi in viitor”. Totusi, unele teorii spun ca ar fi fost inventat in China.

Primul hoverboard a fost vandut in SUA in anul 2002 iar cumparatorul l-a achizitionat prin Amazon. Pe atunci nu era inca apreciata valoarea acestui produs, motiv pentru care au inceput sa se popularizeze mult mai tarziu.

Sunt ecologice si au nevoie de mentenanta minima

Atunci cand folosesti un hoverboard pentru a te deplasa este la fel de ecologic ca mersul pe jos. Nu are consecinte negative asupra mediului inconjurator si functioneaza pe baza de baterii reincarcabile. Comparativ cu alte device-uri de transport are nevoie doar de mentenenanta minima. Nu trebuie sa il verifici tot timpul la un service autorizat, nu trebuie sa cumperi roti de rezerva si daca totusi se intampla ceva atunci poti oricand sa apelezi la garantia produsului.

Stiai ca poate fi si un instrument de dans?

Unii oameni sustin ca aceste hoverboard-uri sunt utilizate pentru a realiza dansurile din anumite videoclipuri dar ceea ce putem sa confirmam este ca hoverboard-urile sunt utilizate in roluri principale de concept de dans pe YouTube.

           Exista tururi turistice pe hoverboard

In Chicago exista un tur la care participantii pot sa isi rezerve locul si sa descopere orasul pe hoverboard. Este un tur destul de interesant. Insa, apropo de turism, acestea nu pot sa fie folosite in avion deoarece au fost interzise dupa mai multe utilizari pe spatiul de trecere intre lobby-uri.

            Hoverboar dau segwey?

In unele tari, poarta denumirea de segway iar in alte locuri se numeste scuter care poate sa fie echilibrat singur. Denumirile variaza si in functie de tara sau brand-ul care le comercializeaza.

Insa, indiferent de denumire, un hoverboard este distractiv si foarte util pentru a te deplasa prin zonele urbane aglomerate. Cu siguranta, este un mod de transport ecologic si, chiar daca inca nu ai cumparat unul dar te gandesti sa iti achizitionezi si tu, atunci iti recomandam sa o faci. Vei vedea ca nu este atat de greu sa inveti iar in momentul in care vei reusi sigur iti vei dori sa testezi noi scheme care sa ii uimeasca pe prietenii tai.

Pe scurt, acestea sunt cele mai interesante lucruri pe care trebuie sa le stii despre aceste mijloace de transport moderne care au cucerit inimile tuturor.