Breaking News

cele mai bune aparate de solar

Cele mai bune aparate de bronzat

Bine ati venit la ghidul nostru pentru alegerea unei lampi de bronzare UV (cunoscuta si sub numele de solar), care va permite sa va bronzati. Daca nu aveti chiar un buget mare, gama de aparate de bronzat second hand, pot fi de asemenea o solutie.

Tipul de lampa

Aparatele de bronzare artificiala va permit sa obtineti un bronz frumos, fara nicio constrangere. Cu toate acestea, este important sa nu faceti orice cu lumina ultravioleta, sa intelegeti ca trebuie sa urmati instructiunile de utilizare si sa va cunoasteti bine tipul de piele inainte de a incepe sa o folositi.

De asemenea, este important sa nu depasiti durata sedintei indicata pentru tipul vostru de piele. In primul rand, trebuie sa va analizati nevoile pentru a stii la ce tip de sesiune bronzanta sa mergeti. De asemenea, trebuie sa stabiliti zona pe care doriti sa o bronzati, fie fata, gatul si decolteul, fie intregul corp.

Daca doriti sa va bronzati doar fata si partea superioara a corpului, ar trebui sa alegeti un aparat de bronzare faciala atunci cand mergeti la salon. Cu toate acestea, daca doriti sa va bronzati pe tot corpul, ar trebui sa optati pentru solariile cu tunel, care in prezent sunt disponibile doar in saloanele de infrumusetare sau in centrele de bronzare. Pentru a utiliza aceste cabine, aveti nevoie de un certificat obtinut in urma unei formari intr-un centru specializat.

Puterea

Eficacitatea unui solar facial depinde de numarul de tuburi ultraviolete de pe dispozitiv. Pentru un bronz uniform si de calitate, care sa se fixeze rapid si sa dureze mult timp, este nevoie de minimum 6-12 tuburi. De asemenea, este necesara o putere minima de 105 wati. Puteti apela de asemenea la solar Brasov pentru un bronz eficient.

Optiuni si proiectare

Unele lampi ofera, de asemenea, o functie de terapie prin lumina pentru a va bucura de un moment suplimentar de bunastare in timp ce va bronzati. De asemenea, ar trebui sa optati pentru dispozitive care au un cronometru pentru a programa durata sesiunilor, la care se adauga un semnal sonor care sa va avertizeze atunci cand sesiunea s-a incheiat. De asemenea, se recomanda o oprire automata pentru a va asigura ca dispozitivul se opreste singur daca uitati. Recomandam, de asemenea, lampile care ofera o functie de memorare a utilizatorului cu programe personalizabile, in cazul in care mai multe persoane le folosesc acasa.

Siguranta si garantie

Asigurati-va ca aparatul vostru ofera lampi cu neon UVA si ca raportul UVA/UVB ramane scazut. De asemenea, este important ca lampa sa fie conforma cu standardele CE; ar trebui sa gasiti acest semn pe ambalaj sau pe aparat. In plus, este esential sa folositi intotdeauna ochelari cu protectie UV in timpul sedintelor pentru a va proteja ochii impotriva razelor care v-ar putea altera vederea. In cele din urma, intelegeti ca aceste dispozitive vor fi folosite frecvent in cazul unui tratament pentru bronzare optima, asa ca o garantie a producatorului este foarte recomandata! Alegeti aparate de buna calitate chiar si atunci cand au un pret mai mare.