Breaking News

tabla magnetica

O tabla magnetica, facuta sa atraga atentia, atat la propriu, cat si la figurat!

Esti in cautarea unor produse moderne pentru comunicare si prezentare? Tabla magnetica este solutia! Acest instrument a fost primit cu mare interes si caldura inca din primele luni de la lansarea pe piata. Scolile private si companiile multinationale au fost clientii de aur pentru produsele din aceasta gama. Sedintele nu au mai avut momente anoste, iar cursurile au capatat acea nota interactiva mult asteptata.

 

Tabla, un instrument atat de versatil

 

Cu o tabla magnetica de la www.viamond.ro iti poti desfasura numeroase activitati, atat la birou, cat si acasa. Copiii iubesc acest instrument, deoarece le ofera posibilitatea de a se exprima liber, fara teama ca ar fi apostrofati pentru incercarile lor artistice. Monteaza acasa modelul de tabla potrivit spatiului si scopurilor tale si vei remarca interesul starnit de acest produs in sanul familiei. De la mic la mare, toti vor dori sa isi lase cumva amprenta pe tabla, fie printr-un mesaj haios scris dimineata pentru a inveseli ziua celor dragi, fie printr-o nota care sa aminteasca de anumite sarcini ce nu trebuie uitate. In acest fel, tabla va deveni foarte rapid asemeni unui nou membru al familiei.

 

Lectiile copiilor sunt rezolvate mult mai eficient atunci cand in camera lor este montata tabla magnetica. Acestia pot exersa temele, fara a mai consuma hartie si fara a mai fi nevoiti sa taie sau sa stearga greselile facute pe caiet. Scrierea pe tabla cu ajutorul markerelor lavabile si stergerea cu buretele uscat le va permite sa corecteze cu usurinta orice greseala aparuta. Mai mult decat atat, daca copiii isi rezolva temele impreuna, tabla ii poate ajuta sa isi expuna parerile in timp real si sa poata interactiona constructiv, pentru a gasi solutiile cele mai corecte.

 

Afacerile “iubesc” acest instrument de prezentare

 

Ti-ai deschis o firma si ai nevoie de un partener de drum de incredere? Tabla este colaboratorul tau numarul 1! Ea iti va “suporta” toate ideile si te va ajuta sa vezi mai clar perspectivele de abordat. Dimensiunile acesteia iti vor oferi un camp vizual larg, pentru a analiza mai eficient informatiile expuse. Vei putea nota orice “reminder” pentru a-ti desfasura programul fara intarzieri sau omisiuni si vei putea invita prieteni sau colaboratori apropiati pentru a participa la sedinte de brainstorming captivante.

 

Esti profesor sau te ocupi de educatia copiilor? Foloseste tabla magnetica pentru a le activa atentia si dorinta de a participa la lectii. Prin intermediul jocurilor vei putea transmite mai usor notiunile stabilite in programa, iar tabla este instrumentul perfect pentru acest lucru. Vei putea sublinia ideile principale cu markere colorate sau vei putea realiza un desen sugestiv pentru ca acestia sa foloseasca memoria vizuala la maxim.

 

Ai un restaurant sau un business si vrei sa atragi atentia clientilor asupra ofertelor tale excelente? Scrie pe tabla meniurile apetisante, preturile ce nu trebuie ratate si reducerile importante din acea zi. Astfel, iti vei putea informa periodic clientii cu privire la noutatile aparute, crescand procentul vanzarilor.

 

Organizezi o conferinta sau o prezentare in cadrul unui training? Vrei sa interactionezi mai bine cu participantii si sa fii un speaker apreciat? Tot tabla magnetica va face o echipa minunata cu tine! Utilizeaz-o in orice situatie si vei remarca cu surprindere cat de importanta poate fi!