Breaking News

Planificarea unei rochii de mireasă | edenbride.ro

Producția unei singure rochii de mireasă poate dura de la câteva săptămâni la multe luni. Complexitatea straturilor, cantitatea de mărgele și broderii de mână pe o rochie și alți factori, printre alții, toate afectează sincronizarea. Procedura poate dura mult mai mult din cauza acestor multe aspecte. Este întotdeauna realizată cu dragoste, indiferent de design. După ce rochia este creată, aceasta trebuie să treacă de controlul calității înainte de a fi trimisă. Designerii folosesc acest timp pentru a se asigura că toate decorațiunile sunt la locul lor și că aspectul general este impecabil.

Totuși, planificarea nu se termină când mireasa își primește rochia. Este potrivit să-ți cumperi look-ul cu cel puțin opt până la zece luni înainte de ziua ta cea mare și să acorzi două luni pentru modificări, deoarece este nevoie de numeroase accesorii și modificări înainte ca rochia de mireasă să fie gata pentru a fi purtată.

Ce diferențiază rochiile de mireasă de alte rochii?

Ce diferențiază aceste rochii de mireasă de alte ținute formale, în ciuda faptului că este evident atât faptul că sunt iconice la purtare, cât și necesită multă muncă pentru a le face? Totul se rezumă la calitate, manoperă și personalizare. Rochiile prêt-à-porter sunt, prin definiție, cumpărate de pe raft. O rochie de mireasă este de obicei făcută în întregime la comandă, nu este niciodată încercată sau purtată de nimeni altcineva și apoi personalizată la dimensiunile exacte ale miresei.

Rochia nu este doar făcută la comandă pentru mireasă, dar include frecvent și caracteristici precum o trenă sau straturi groase de tul pufos, care sunt neobișnuite în alte haine decât rochii mireasă ieftine. În plus, termenul rochie albă în ansamblu este acum folosită doar pentru a descrie rochiile de mireasă pe piața formală.

Procedura de a obține o rochie de mireasă durează mult mai mult decât a obține o rochie formală tipică, în afară de considerentele estetice. În plus, rochia ta va avea probabil nevoie de mai multe accesorii și ajustări odată ce o primeșți decât hainele obișnuite de ocazie. Nu în ultimul rând, așa cum ați văzut deja, fără îndoială, rochiile de mireasă sunt de obicei mai costisitoare decât alte ținute formale. Toate acestea sunt legate de acel design care necesită forță de muncă, achiziția internațională de țesături și un nivel ridicat de măiestrie.

Cu toate acestea, dacă o rochie este sau nu promovată ca rochie de mireasă sau costul acesteia este în cele din urmă irelevant. Ceea ce contează este dacă stilul său întruchipează sau nu personalitatea și viziunea ta pentru ziua ta cea mare. O zi a nunții este plină de atât de multe evenimente memorabile, dar în cele din urmă, nu este nimic mai frumos decât căsătoria a doi oameni, două familii și, uneori, două culturi distincte. Toate aceste lucruri minunate se unesc în sărbătoarea de dragoste. Este o zi pe care oamenii o vor păstra mereu în amintirile lor. Selectarea rochiei ideale și împărtășirea acelei experiențe cu rudele apropiate și prietenii oferă un nivel suplimentar de semnificație pentru mireasă. A face amintiri uimitoare este ceea ce contează cu adevărat până la urmă.