Breaking News

Etuo

Protejează cea mai sensibilă parte a telefonului – ecranul

În timp ce producătorii au abandonat aproape complet tastele, atingerea implică utilizarea constantă a ecranului. Ecranul este, de asemenea, un element cu atât mai important de protejat cu cât este o suprafață din ce în ce mai mare. Cu toate acestea, cu cât o suprafață este mai mare, cu atât este mai probabil să fie expusă șocurilor.

Aspectul estetic al dispozitivelor este protejat de carcase și huse de protecție, dar ecranul este adesea neglijat. Cu toate acestea, este una dintre cele mai importante și sensibile părți ale smartphone-urilor. Mulți specialiști au dezvoltat într-adevăr soluții pentru a asigura protecția ecranului. Disponibile în numeroase puncte de protecție, foliile de ecran din sticlă securizată absorb impactul. Concepute pentru a proteja ecranul, permițând în același timp utilizarea optimă a ecranului tactil, aceste folii de protecție trebuie totuși aplicate cu grijă. Reține că în unele magazine, instalarea poate fi efectuată de profesioniști.

Astfel, pentru a preveni ca un impact să deterioreze această parte esențială a dispozitivului, este disponibilă o folie telefon de protecție pentru ecran.

Esențiale pentru a proteja ecranul mobilului tău în caz de cădere

Prin forța lor, aceste folii de protecție împiedică utilizarea ecranului tactil. Mai mult, în timp ce ecranele curbate se dezvoltă cu viteză mare, protecțiile evoluează și ele. Aceste noi tipuri de ecrane beneficiază astfel de o gamă specifică de protecție. În acest fel, protecția din sticlă securizată urmează contururile smartphone-ului, astfel încât nicio zonă a ecranului să nu fie expusă.

În funcție de mărci și de produsele vândute, prețurile pot varia cu ușurință de la una la alta. Prin urmare, este recomandabil să întrebi în prealabil pentru a afla mai multe despre fiabilitatea produsului. La fel ca în cazul huselor, compatibilitatea este esențială. O folie telefon, care este prea mică, va fi într-adevăr la fel de ineficient ca un model care este prea mare. Reține că, dacă nu alegi sticla securizată, sunt disponibile pe piață protectoare de ecran mai accesibile. Acestea permit pur și simplu smartphone-urilor să fie protejate de praf.

Ferește-te de foliile de telefoane ieftine

Foliile de protecție ieftine nu sunt întotdeauna foarte eficiente. Indiferent dacă este pe Amazon, Wish sau pe alte site-uri de vânzări, ferește-te de folia de protecție ieftină. Mai bine să consulți opiniile specialiștilor înainte de a cumpăra folia de telefon.

Cu o folie telefon nu este nevoie să te temi de prezența zgârieturilor pe ecrane. Căderile nu le sperie și rezistența este specialitatea lor. În acest caz, nu este deci necesar să optezi pentru protecții de ecran din sticlă securizată.

În plus, aceste produse pot fi folosite chiar și în condiții extreme. Cele mai reci și cele mai înalte temperaturi nu afectează în niciun fel funcționarea lor. În ceea ce privește rezistența la apă, unele modele sunt extrem de eficiente. În special, certificările indicelui de protecție îți permit să afli mai multe despre acest subiect.

Cu toate acestea, dacă se dezvoltă certificările IP 65, IP 66, IP 67, IP 68 și IP 69, alte alternative permit asigurarea protecției, în special împotriva apei.