Breaking News

Spune NU albului | Rochii de mireasa edenbride.ro

Suntem, cei mai multi dintre noi, niste conformisti. Cuminti in copilarie, avem un zvac trecator in adolescenta si apoi revenim spasiti la respectul pentru reguli si limitari. Dincolo de obligatia uzantelor sociale si rolul lor reglator, regulile dau omului senzatia iluzorie a sigurantei si echitatii. Nimic in neregula pana aici. Insa articolul de fata se adreseaza celor care vor sa iasa din anonimat in stil mare.

Celor carora frica de ce spune lumea le este extramotivatie, nu descurajare. Celor pentru care albul imaculat al rochiei de mireasa le inspira altceva decat propria nunta. Am o buna prietena care a avut la nunta rochie visinie. Noi ne-am cunoscut la cativa ani dupa eveniment si, la momentul cand am vazut pozele, mi-am recunoscut in sinea mea ca eu, una, nu as fi avut acest curaj. Insa stiind-o pe ea, nu mi-as fi putut-o imagina altfel. Indemnul nu este sa iesi din zona de confort taman la nunta, eveniment care oricum iti lanseaza provocari peste provocari.

Ci sa alegi rochia ca pe o expresie directa a celei care vrei sa fii pe bune, autentica pana in maduva oaselor, asumata si frumoasa cum nu te-ai mai simtit probabil niciodata. Pentru ca este nunta ta, nu a lumii. Pentru ca daca alegi o rochie de mireasa sirena, vor fi sigur unii care sa sustina ca te-ar fi avantajat mai mult o rochie de mireasa printesa. Pentru ca nu poti multumi pe toata lumea, asa ca macar tu trebuie sa fii multumita.

Alege orice te face fericita, orice culoare, croiala, decolteu. Renunta la voal, ia-ti o a doua tinuta in care sa te poti misca in voie, lasa-ti picioarele la vedere, pana la urma nimic nu conteaza in afara de propriul tau confort. Fie ca mergi sa iti alegi rochia de la un magazin de rochii de mireasa elitist ca Eden Bride, spre exemplu, sau o faci fix pe masurile tale, inventand chiar tu modelul perfect, vei straluci pentru ca rochia perfecta nu imbraca doar trupul, ci si sufletul.